Handelsbetingelser

Når du handler hos Print2Pack, kan du benytte følgende betalingsmåder.

Betalingskort og netbetaling
Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron, JCB, og American Express, MobilePay eller via bankoverførsel. Ved bank overførsel skal du være opmærksom på, at du ikke er omfattet af bankens indsigelsesordning, Vi tager ingen kortgebyrer.

Sikkerhed ved betaling
Hos Print2Pack kan du betale med alle gængse betalingskort (Dvs. Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro, JCB og American Express). Print2Pack benytter QuickPay.dk betalings-gateway, som er godkendt af PBS og benytter den gængse sikkerhedsprotokol SSL. Derfor er det helt sikkert at benytte online betaling hos Print2Pack.

Sådan håndteres din betaling
Når du indtaster dine kortoplysninger på hjemmesiden, sendes de direkte via en krypteret forbindelse til betalingsgatewayen. Hos betalingsgatewayen bliver beløb og kortoplysninger godkendt hos PBS. Print2Pack har ikke adgang til på noget tidspunkt at se dine kortoplysninger.

Sikkerhed ved onlinebetaling
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Print2Pack eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Print2Pack. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Vær opmærksom på at ved betaling med Debit betalingskort vil banken reservere beløbet straks ved bestilling. Denne handling har vi ingen indflydelse på.

Betaling med EAN
Betaling med EAN forudsætter godkendelse hos Print2Pack – bekræftelse på godkendelse vil blive sendt på mail.

Leveringen
Sker hovedsageligt med Brink Transport eller Danske fragtmænd.

Levering sker hovedsageligt med Brink Transport. Er du ikke hjemme til at modtage pakken, bliver pakken leveret på et senere tidspunkt eller du kontaktes telefonisk af Brink Transport for aftale om pacering/afsættelse af pakken. Som privatperson kan det være en god idé at få leveret til sin arbejdsplads, men sørg for at udfylde både arbejdspladsens navn og leveringsadresse samt dit eget navn, så fragtmanden kan finde dig. Du kan også som bemærkning til ordren skrive, at Brink Transport/Danske fragtmænd må stille pakken uden kvittering og gerne anføre, hvor pakken må sættes, hvis der ikke er nogen hjemme til at tage imod. Du skal dog være opmærksom på, at det er på eget ansvar. Din ordre produceres og afsendes typisk inden for 10-15 arbejdsdage fra din godkendelse af korrektur og betaling er registreret.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. FORTRYDELSE VED BESTILLINGSKØB (specialfremstillet vare): Ved specialfremstillet varer forstås varer der er fremstillet efter dine ønsker – altså fx påtrykt specielt navn eller andet. VED BESTILLINGSKØB BORTFALDER DE 14 DAGES FORTRYDELSESRET OG DU ACCEPTERER VED ORDREAFGIVELSE AT PRODUKTIONEN KAN STARTE. Vi forsøger dog altid i bedst muligt omfang at tilgodese dit ønske om at afbryde ordren. Eventuelle påbegyndte omkostninger debiteres dog altid. Du kan sende en mail til print2pack@print2pack.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering af bestillingskøb (specialfremstillede varer) er ikke muligt: Ved specialfremstillede varer forstås varer der er fremstillet efter dine ønsker – altså for eksempel påtrykt specielt navn, logo, billede og lignende.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at varer returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Visse varer kan ikke returneres med normal post.

Returnering af pallegods varierer typisk fra 182,50 til 1.806,25 alt efter størrelse, vægt samt post nummer.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og dette skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktionalitet, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig med undtagelse af eventuelle fragt- og leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dag, vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører automatisk pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Print2Pack
Jordløse Møllevej 27 A
5683 Haarby

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Reklamationsret
Flasker:
Print2Pack yder forbrugere 2 års reklamationsret i henhold til købelovens regler for varekøb, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Print2Pack indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning, reparation, afslag i pris eller efter aftale evt. krediteres afhængig af den konkrete situation. I forbindelse med berettigede reklamationssager afholder Print2Pack returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Flaskens tryk
Ved reklamation af tryk på flasken skal dette ske straks efter modtagelse, såfremt at trykket ikke lever op til godkendt korrektur. Reklamation af brugsspor (ridser, misfarvning o.l.) på flaske og afskalning af tryk på flaske efter ibrugtagning bortfalder.

Vi gør opmærksom at flasker med tryk ikke tåler maskinopvask, så vi anbefaler at disse håndopvaskes.

Snacks produkt:
Ved reklamation af tryk på snacks poser skal dette ske straks efter modtagelse, såfremt at trykket ikke lever op til godkendt korrektur. Reklamationsretten på både tryk og snackprodukter bortfalder automatisk ved udløb af holdbarhedsdato.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Print2Pack
Jordløse Møllevej 27 A
5683 Haarby
Tlf. 64731259
Mail: print2pack@print2pack.dk
Cvr: 39575418

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse (ved samtidig besked til os) eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Personlige Oplysninger
Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Print2Pack. I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er muligt at bede systemet gemme egne adresse oplysninger til næste besøg. Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning.

Alle falske bestillinger politianmeldes!

Personoplysningerne registreres hos Print2Pack ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på Print2Pack.dk oplyses ved forespørgsel. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: print2pack@print2pack.dk

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte print2pack@print2pack.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

Naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til

EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Klik her for at downloade formularen